Nordic Health Clinic

En del av Nordic Group

– Nordic Laboratories, en ledende europeisk laboratorium test distributør.

– Nordic Clinic, en høyt profilert funksjonell medisin klinikk.

– Nordiske VMS, et online pasient styringssystem som brukes av leger/terapeuter til å rekvirere laboratoriumstester til sine pasienter og til å motta resultatet på en sikker å trygg måte.

Nordic Group

Nord-Europas ledende leverandør av Funksjonell Medisin løsninger, som dekker de kliniske og diagnostiske behov hos pasienter og leger/terapeuter i Europa.

Som lege / terapeut vil du alltid strebe etter å finne den mest korrekte diagnosen til dine pasienter. For å gjøre dette kommer du til å trenge de beste tilgjengelige tester. Med hundrevis av konkurrerende tester og laboratorier å velge mellom er det vanskelig og tidkrevende å sikre at kvaliteten på testingen din matcher kvaliteten på praksisen din. Varierende laboratoriestandarder betyr at det å jobbe med bare ett laboratorium kan kompromittere diagnostisering og behandling av dine pasienter. Men å arbeide med mange kan være for tidkrevende.

Som den europeiske distributør for de mest avanserte laboratorium tester tilgjengelig, tilbyr Nordic Laboratories bare de mest nøyaktige og klinisk relevant tester. Vi er en uavhengig distributør, som ikke er tilknyttet noen laboratorier. For å sikre optimal kvalitet, vurderer vi og inkluderer vi kun de laboratorier som har den høyeste grad av kvalitetskontroll, slik at våre tester alltid er mest up-to-date og pålitelig.

Vårt kliniske support-team av leger og ernæringsfysiologer er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

Fra å velge riktig test, til å ha tilgang til resultater på nett, til eksperthjelp; vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å komme videre med det du gjør best – en guide for dine pasienter til bedre helse.

 

Nordic Laboratories; Funksjonell Medisin test-leverandør Nr 1 i Skandinavia.

Tilgjengelige tester inkluderer analyse for å måle og kvantifisere:

• Parasittologi
• Amino og fettsyrer
• Neuropeptides
• Gatstrointestinal funksjoner
• Forekomsten av giftige metaller
• Matallergi / matintoleranse og mer

Sponsor av IFM AFMCP: Nordic Group er en stolt sponsor av «IFM Functional Medicine i Clinical Practice» kurs – som gir opplæring i Funksjonel Medisin og forbereder terapeuter til sine utfordringer i sin praksis. Som gruppe ønsker vi kontinuerlig å forbedre vår forståelse av Funktional Medisin, og vi bistår de terapeuter som har viet seg til å fordype seg i prinsippene til denne spennende – og komplekse – disiplinen.

Legg igjen en kommentar