CSAPx2 test:

Beskrivelse CSAPx2 test:

Omfattende avførings analyse med parasittologi (CSAP) testen er en skånsom diagnostisk testmulighet som gjør at terapeuten på en objektiv måte kan vurdere statusen av tarmbakterie, kartlegge sopp og parasitter, samt analysere tarmens evne til å fordøye mat.

Mage-tarmkanalen utgjør omtrent 80 % av kroppens immunsystem. Således er funksjonen og integriteten av systemet av vesentlig betydning for funksjonen og integriteten av kroppen som en helhet.

Denne testen gjør det mulig å identifisere nøyaktig hvilke gode eller dårlige mikroorganismer er tilstedet i tarmsystemet, analysere hvilke parasitter eller sopparter som påvirker oss negativ og hjelper oss i våre valg om å finne den mest hensiktsmessige farmasøytiske eller naturlige behandling.

Hjørnesteinene til god helse er riktig fordøyelse av mat, assimilering av næringsstoffer, utelukkelse av patogener og rettidig eliminering av avfall. For å utnytte vår mat, må

næringsstoffer være riktig fordøyd og effektivt absorbert inn i kroppslig sirkulasjon. Mikrober, større partikler av fiber, og ufordøyde forbindelser må forbli i tarmens kanaler (det indre åpne rom) for riktig utskillelse. Dårlig fordøyelse og dårlig opptak av viktige næringsstoffer kan bidra til degenerative sykdommer, nedsatt immunforsvar status, og ernæringsmessige mangler.

Nedsatt funksjon av disse svært spesifikke fordøyelses prosesser, eller en svakhet i tarmens barriere funksjon (som i «lekk tarm syndrom») kan skyldes en rekke årsaker, inkludert: lav magesyre produksjon, kronisk dårlig fordøyelse, matreaksjon, bakteriell overvekst eller ubalanser (dysbiose), sykdomsfremkallende bakterier, gjær eller parasitter og relaterte irritanter, og bruk av NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatorisk medisin, som Aspirin og Ibuprofen) og antibiotika.

Nedsatt funksjon i tarmen kan bidra til utvikling av matallergi, systemiske sykdommer, auto immun sykdom og overbelastning fra stoffer som vanligvis holdes i sjakk av tarmen for eliminering.

Ved en effektiv behandling av fordøyelsessystemets funksjoner veileder vi deg gjennom flere prosesser som skal inkludere den tiltenkte eliminering av patogener, tilskudd av fordøyelsessafter, samt pre-og probiotika, og reparasjon av tarmens slimhinne.

Legg igjen en kommentar