Nordic Health Clinic

Som lege / terapeut vil du alltid strebe etter å finne den mest korrekte diagnosen til dine pasienter. For å gjøre dette kommer du til å trenge de beste tilgjengelige tester. Med hundrevis av konkurrerende tester og laboratorier å velge mellom er det vanskelig og tidkrevende å sikre at kvaliteten på testingen din matcher kvaliteten på praksisen din. Varierende laboratoriestandarder betyr at det å jobbe med bare ett laboratorium kan kompromittere diagnostisering og behandling av dine pasienter. Men å arbeide med mange kan være for tidkrevende.

Som den europeiske distributør for de mest avanserte laboratorium tester tilgjengelig, tilbyr Nordic Laboratories bare de mest nøyaktige og klinisk relevant tester. Vi er en uavhengig distributør, som ikke er tilknyttet noen laboratorier. For å sikre optimal kvalitet, vurderer vi og inkluderer vi kun de laboratorier som har den høyeste grad av kvalitetskontroll, slik at våre tester alltid er mest up-to-date og pålitelig.

Vårt kliniske support-team av leger og ernæringsfysiologer er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

Fra å velge riktig test, til å ha tilgang til resultater på nett, til eksperthjelp; vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å komme videre med det du gjør best – en guide for dine pasienter til bedre helse.

Legg igjen en kommentar